Η Webfish ενισχύει την ηλεκτρονική σας παρουσία στον ωκεανό του Διαδικτύου, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες των σύγχρονων μέσων διαφήμισης για την προσέλκυση νέων επισκεπτών.

Η Εταιρεία μας μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, σας προτείνει κατάλληλους τρόπους προώθησης και προβολής τους στο διαδίκτυο, ώστε η επένδυση σας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνουμε την δημιουργία του επαγγελματικού σας προφίλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Networks), σχεδιάζοντας διαφημιστικές καμπάνιες σε αυτά για την προσέλκυση νέου κοινού και υλοποιούμε για εσάς ολοκληρωμένες καμπάνιες μέσω Google Adwords, του πιο στοχευμένου και αποδοτικού τρόπου online διαφήμισης.

Social Media

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που είναι επίσης γνωστά με τον αγγλικό όρο Social Media Networks, αποτελούν ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία διαφήμισης για την επιχείρηση σας στην σημερινή εποχή, καθώς σας φέρνουν άμεσα σε επαφή με τους δυνητικούς σας πελάτες. Μέσα από αυτά, ενισχύετε την εταιρική σας ταυτότητα και προωθείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό. Ανάμεσα σε έναν μεγάλο αριθμό κοινωνικών δικτύων, ξεχωρίζουμε τις δημοφιλέστερες και πιο κατάλληλες πλατφόρμες που μπορούν να αξιοποιηθούν πλήρως από την εταιρεία σας.

0
δισεκατομ.
χρήστες
0
εκατομ.
χρήστες
0
εκατομ.
χρήστες
0
δισεκατομ.
χρήστες
0
εκατομ.
χρήστες
0
εκατομ.
χρήστες

Μέσω των Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, Google+, Instagram και άλλων Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μπορείτε να έχετε μια διαδραστική επικοινωνία με τους χρήστες που σας ακολουθούν, ενημερώνοντας τους για τα νέα και τις τρέχουσες προσφορές των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Παράλληλα με την δημιουργία προφίλ, τα Facebook & Instagram σας δίνουν επιπλέον την δυνατότητα στοχευμένης διαφήμισης επί πληρωμή (Facebook/Instagram Ads), οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας.

Google Adwords

Το Google AdWords είναι η δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη πλατφόρμα online διαφήμισης στον κόσμο και δίνει τη δυνατότητα προβολής της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε εκατομμύρια χρήστες, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στη Google τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχετε. Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί ένα σύνολο συνδέσμων-διαφημίσεων που εμφανίζονται πάνω από τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης ή δεξιά εξ αυτών (ορισμένες φορές και κάτω από αυτά). Ως πιστοποιημένοι χρήστες από την Google, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου το στήσιμο και την καθημερινή παρακολούθηση της διαφημιστικής σας καμπάνιας, με απώτερο στόχο την βελτιστοποίηση της προβολής σας.

Ποια είναι τα πραγματικά οφέλη από την προβολή της διαφήμισης σας στο Google Adwords;

  • Στοχευμένη διαφήμιση : Σας βοηθάει να έρθετε σε επαφή με πιθανούς πελάτες στο κατάλληλο μέρος και ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, εμφανίζοντας στοχευμένες διαφημίσεις κειμένου ή εικόνας στα αποτελέσματα αναζήτησης, ή αν το επιλέξετε και σε άλλες ιστοσελίδες σχετικές με τις υπηρεσίες σας. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε επισκέπτες με συγκεκριμένα δικά σας κριτήρια (χώρα προέλευσης, ηλικία, φύλο κ.ά.) και να ορίσετε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά με τις οποίες θα σας αναζητάνε οι χρήστες του διαδικτύου.

  • Μετρήσιμη δαπάνη : Χρεώνεστε βάσει του μοντέλου CPC (Cost Per Click), δηλαδή μόνο όταν κάποιος χρήστης κάνει κλικ πάνω στην διαφήμιση σας και όχι απλά με την εμφάνιση της. Έτσι ορίζετε εσείς τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας και εμείς σας βοηθάμε στην αύξηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας στο μικρότερο δυνατό κόστος.

  • Απόλυτη διαχείριση : Τα πάντα είναι ρυθμίσιμα στην διαφημιστική σας καμπάνια. Επιλέγετε εσείς ποιες μέρες και ώρες της εβδομάδας θέλετε να προβάλλεστε, ενημερώνεστε εύκολα για την επισκεψιμότητα και την προέλευση των χρηστών σας καθώς και για το ημερήσιο κόστος σας και επιπλέον έχετε την δυνατότητα να διακόψετε ή να ξεκινήσετε την διαφήμιση σας όποτε εσείς επιθυμείτε.

Η Εταιρεία μας σας βοηθάει να παραμένετε ενημερωμένοι για την απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας μέσω Google Adwords με αναλυτικές εβδομαδιαίες ή μηνιαίες αναφορές, ώστε να αξιολογείτε την πορεία και την εξέλιξη της σε βάθος χρόνου  

Μαζί με την διαφήμιση σας στο Google Adwords, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν και την βελτιστοποίηση-SEO της ιστοσελίδας σας, ώστε να αυξηθεί παράλληλα η θέση της κατάταξης της στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google και των λοιπών μηχανών αναζήτησης. Προτείνουμε να συνδυάσετε τις δυο αυτές μεθόδους προώθησης για να πετύχετε σταδιακή μείωση του κόστους διαφημιστικής δαπάνης και διατήρηση της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.