ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Προβάλλοντας το αγκίστρι σας

“Στην Webfish ενισχύουμε την ηλεκτρονική σας παρουσία στον ωκεανό του Διαδικτύου, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες των σύγχρονων μέσων διαφήμισης για την προσέλκυση νέων επισκεπτών„

Η εταιρεία μας μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, σας προτείνει κατάλληλους τρόπους προώθησης για την διαφήμιση στο διαδίκτυο, ώστε η επένδυσή σας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνουμε την δημιουργία του επαγγελματικού σας προφίλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), σχεδιάζοντας διαφημιστικές καμπάνιες σε αυτά για την προσέλκυση νέου κοινού και υλοποιούμε για εσάς ολοκληρωμένες καμπάνιες μέσω Google Ads, του πιο στοχευμένου και αποδοτικού τρόπου online διαφήμισης.

Διαφήμιση στα Social Media

Facebook

Δημιουργία επαγγελματικής σελίδας στο Facebook, σχεδιασμός φωτογραφίας προφίλ και εξωφύλλου, προσθήκη απαραίτητων πληροφοριών και στοιχείων επικοινωνίας.

Instagram

Δημιουργία επαγγελματικής σελίδας στο Instagram, σχεδιασμός φωτογραφίας προφίλ και εξωφύλλου, προσθήκη απαραίτητων πληροφοριών και στοιχείων επικοινωνίας.

Trip Advisor

Δημιουργία επαγγελματικής σελίδας στο Trip Advisor, οργάνωση φωτογραφικού υλικού, προσθήκη απαραίτητων πληροφοριών και στοιχείων επικοινωνίας.

Twitter

Δημιουργία επαγγελματικής σελίδας στο Twitter, σχεδιασμός φωτογραφίας προφίλ και εξωφύλλου, προσθήκη απαραίτητων πληροφοριών και στοιχείων επικοινωνίας.

Δημοσιεύσεις

Προγραμματισμός δημοσιεύσεων σε Facebook και Instagram, σχεδιασμός διαφημιστικών banners, προώθηση των σελίδων με διαφημιστικές καμπάνιες.

Διαγωνισμοί

Διοργάνωση διαγωνισμών σε Facebook και Instagram μέσω ειδικών διαδικτυακών εφαρμογών για σταδιακή αύξηση των ακολούθων και των εσόδων της επιχείρησής σας.

Διαφήμιση στο Google

Στοχευμένη διαφήμιση

Η διαφήμιση μέσω Google Ads σας βοηθάει να εμφανίζετε στοχευμένες διαφημίσεις κειμένου ή εικόνας στα αποτελέσματα αναζήτησης, ή αν το επιλέξετε και σε άλλες ιστοσελίδες σχετικές με τις υπηρεσίες σας. Ορίζουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά με τις οποίες θα σας αναζητήσουν οι χρήστες, ρυθμίζοντας ταυτόχρονα την χώρα προέλευσης, την ηλικία, το φύλο κ.ά.

Μετρήσιμη δαπάνη

Χρεώνεστε βάσει του μοντέλου CPC (Cost Per Click), δηλαδή μόνο όταν κάποιος χρήστης κάνει κλικ πάνω στην διαφήμισή σας και όχι απλά με την εμφάνισή της στο δίκτυο αναζήτησης της Google. Έτσι ορίζετε εσείς τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας και εμείς σας βοηθάμε στην αύξηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Απόλυτη διαχείριση

Τα πάντα είναι ρυθμίσιμα στην διαφημιστική σας καμπάνια. Επιλέγετε εσείς ποιες μέρες και ώρες της εβδομάδας θέλετε να προβάλλεστε, ενημερώνεστε εύκολα για την επισκεψιμότητα και την προέλευση των χρηστών σας καθώς και για το ημερήσιο κόστος σας και επιπλέον έχετε την δυνατότητα να διακόψετε ή να ξεκινήσετε την διαφήμισή σας όποτε εσείς επιθυμείτε.

“Μια σωστά διαμορφωμένη διαφημιστική καμπάνια στο Google Ads μπορεί να επιφέρει σημαντικά κέρδη για την επιχείρησή σας αρκεί να υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση και να γίνονται οι απαραίτητες τροποποιήσεις προς όφελός σας„

Τα στάδια που ακολουθούμε στα Google Ads

Λέξεις-κλειδιά

Κατόπιν σχετικής έρευνας βρίσκουμε τις πιο κατάλληλες λέξεις-κλειδιά με τις οποίες θα σας αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι χρήστες στο Google και ορίζουμε τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας.

Στόχευση κοινού

Ορίζουμε τις περιοχές/χώρες στις οποίες θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας ώστε να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την διαφημιστική σας καμπάνια με το μικρότερο κόστος.

Δημιουργία καμπάνιας

Δημιουργούμε μία ή πολλαπλές διαφημίσεις σχετικές με το αντικείμενο της επιχείρησής σας ώστε να εμφανίζονται ανάλογα με την αναζήτηση των χρηστών στο δίκτυο του Google.

Google My Business

Δημιουργούμε τον λογαριασμό σας στο Google My Business ώστε να εμφανίζεται σωστά η επιχείρησή σας στους χάρτες και να μπορούμε να επεκτείνουμε την διαφημιστική σας καμπάνια σε αυτούς.

Google Analytics

Δημιουργούμε τον λογαριασμό σας στο Google Analytics ώστε να συλλέγουμε και να αναλύουμε δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα του διαδικτυακού σας τόπου.

Δημιουργία αναφοράς

Σας ενημερώνουμε για την απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας με αναλυτική εβδομαδιαία ή μηνιαία αναφορά, ώστε να αξιολογείτε την πορεία και την εξέλιξή της σε βάθος χρόνου.

Συνδυασμός διαφήμισης με SEO

Παράλληλα με τα ανωτέρω είδη διαφημίσεων, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν και την βελτιστοποίηση-SEO της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, ώστε να αυξηθεί σταδιακά η θέση της κατάταξής τους στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης του Google. Προτείνουμε να συνδυάσετε αυτές τις δύο μεθόδους προώθησης για να πετύχετε σταδιακή μείωση του κόστους διαφημιστικής δαπάνης και διατήρηση του διαδικτυακού σας τόπου στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.