ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μια κατάδυση στην εταιρεία μας

Ποιοι είμαστε

Η Webfish είναι μια σύγχρονη εταιρεία παροχής υπηρεσιών που δραστηριοποιείται στις νέες τεχνολογίες του Διαδικτύου, της Γραφιστικής και της Πληροφορικής. Οι χρήστες του διαδικτύου στην σημερινή εποχή μοιάζουν ολοένα και περισσότερο με ψάρια που κολυμπάνε σε έναν ωκεανό χωρίς πυθμένα ψάχνοντας να βρουν το κατάλληλο δόλωμα που θα τους ελκύσει την προσοχή. H δημιουργία της συνταγής για το δόλωμα αυτό είναι ζήτημα απαραίτητης τεχνογνωσίας, την οποία  σας προσφέρουμε εμείς.

εταιρεία

Τί κάνουμε

Είμαστε ένα δημιουργικό γραφείο με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία της εταιρικής σας ταυτότητας προσαρμόζοντας τις ανάγκες της επιχείρησής σας στην ηλεκτρονική και έντυπη επικοινωνία σας. Παράλληλα, σας βοηθάμε στην επίλυση όλων των τεχνικών προβλημάτων λογισμικού και hardware του υπολογιστικού σας συστήματος.

Χωρίς το κατάλληλο δόλωμα, ψάρι δεν πιάνεται…

Η φιλοσοφία μας

Ο ιδανικός συνδυασμός τεχνογνωσίας και αισθητικής αποτελεί βασικό μας στόχο. Παρέχουμε αφοσίωση στην ικανοποίηση του πελάτη, τον οποίο αντιμετωπίζουμε περισσότερο ως συνεργάτη μας. Προτείνουμε τις κατάλληλες ιδέες για την εξέλιξή σας και φροντίζουμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας. Με μικρά αλλά λειτουργικά μέσα είναι σίγουρος ο δρόμος για την αναγνώριση της επιχείρησής σας.

Τα μεγάλα ψάρια πιάνονται με μικρά δολώματα…

Κριτικές πελατών μας

Ο χώρος εργασίας μας

φωτογραφία εταιρείας
φωτογραφία εταιρείας

Σας βοηθάμε να “ψαρέψετε” πελάτες στον ωκεανό του διαδικτύου…