Ποιοι είμαστε

Η Webfish είναι μια σύγχρονη εταιρεία παροχής υπηρεσιών που δραστηριοποιείται στις νέες τεχνολογίες του Διαδικτύου και της Πληροφορικής. Οι χρήστες του Διαδικτύου στην σημερινή εποχή μοιάζουν ολοένα και περισσότερο με ψάρια που κολυμπάνε σε έναν Ωκεανό χωρίς πυθμένα ψάχνοντας να βρουν το κατάλληλο δόλωμα που θα τους ελκύσει την προσοχή. H δημιουργία της συνταγής για το δόλωμα αυτό είναι ζήτημα απαραίτητης τεχνογνωσίας, την οποία  σας προσφέρουμε εμείς.

Τι κάνουμε

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή ελκυστικών και ταυτόχρονα λειτουργικών ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops), ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις στο web design και αναδεικνύοντας πλήρως την ηλεκτρονική σας παρουσία.

“ Ακούμε προσεκτικά την επιθυμία σας, αναλύουμε σε βάθος τις ανάγκες σας και στη συνέχεια σας προτείνουμε την ιδανική λύση για εσάς „

Ταυτόχρονα, αναπτύσσουμε την εταιρική σας ταυτότητα με τον σχεδιασμό επαγγελματικού λογότυπου, επιγραφής και κάρτας. Δημιουργούμε το προφίλ σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Networks) και συνθέτουμε καμπάνιες προώθησης σε αυτά (Facebook Ads). Υλοποιούμε για εσάς ολοκληρωμένες καμπάνιες μέσω Google Adwords, της δημοφιλέστερης και μεγαλύτερης πλατφόρμας online διαφήμισης στον κόσμο. Βελτιστοποιούμε με κατάλληλα μέσα την απόκριση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, φέρνοντας την σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση κατάταξης (Search Engine Optimization). Δίνουμε την δυνατότητα ενσωμάτωσης στην ιστοσελίδα σας συστήματος online κρατήσεων για ξενοδοχεία & γραφεία ενοικίασης οχημάτων καθώς επίσης και εικονικής περιήγησης του χώρου σας (360° Virtual Tour).

“ Τα έργα μας δεν περιορίζονται μόνο στο να ομορφαίνει ο Ωκεανός του Διαδικτύου „

Επειδή οι ανάγκες σας δεν περιορίζονται μόνο στην ηλεκτρονική σας παρουσία, είμαστε στην διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε στην επίλυση όλων των τεχνικών προβλημάτων των υπολογιστών και των laptop σας (hardware & software). Σας παρέχουμε μια πλήρη σειρά υπηρεσιών σχετικών με αναβαθμίσεις και επισκευές, που καλύπτουν όλο το εύρος των οικιακών και επιχειρησιακών σας αναγκών.

Η Φιλοσοφία μας

  • Κάθε επιχείρηση και κάθε πελάτης μας είναι ξεχωριστός, γι’αυτό και κάθε έργο μας είναι μοναδικό.
  • Ο ιδανικός συνδυασμός τεχνογνωσίας και αισθητικής αποτελεί βασικό μας στόχο.
  • Παρέχουμε αφοσίωση στην ικανοποίηση του πελάτη, τον οποίο αντιμετωπίζουμε περισσότερο ως συνεργάτη μας.
  • Πιστεύουμε στην άμεση, συνεχή και γρήγορη υποστήριξη και στις διαρκείς σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Οι γνώσεις μας

Έχοντας πλήρη υποστήριξη και τεχνογνωσία όλων των υπηρεσιών μας, με αποκλειστικότητα στην καινοτομία, βρισκόμαστε σε συνεχή έρευνα και ανάπτυξη των γνώσεων μας προς όφελος του πελάτη μας.

Web design/development
Graphic Design - Brand Identity
Social Media - Google Adwords
Βελτιστοποίηση - SEO ιστοσελίδων
Τεχνική Υποστήριξη Η/Υ
Μια μικρή γεύση από την καθημερινότητα μας
office-1
office-2
office-3
office-4