ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ

Η όψη του δολώματός σας

“Στην Webfish δημιουργούμε την εταιρική σας ταυτότητα, τον καθρέφτη της επιχείρησής σας„

Ο σχεδιασμός μιας ισχυρής εταιρικής ταυτότητας αποτελεί για εμάς το πρώτο βήμα στην οικοδόμηση μιας καλής φήμης και ενός επαγγελματικού προφίλ για την επιχείρησή σας. Χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων, σχημάτων, φράσεων και ονομάτων, αποτυπώνουμε με αρμονικό τρόπο το ύφος και το αντικείμενο της εταιρείας σας στην ταυτότητα που θα σας αντιπροσωπεύει στην ηλεκτρονική και έντυπη επικοινωνία με τους πελάτες σας.

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Λογότυπο

Στο επίκεντρο της εταιρικής ταυτότητας βρίσκεται το λογότυπο της επιχείρησής σας. Κάθε επικοινωνιακή ενέργεια στην οποία προβαίνετε έχει ως κεντρικό της σημείο το λογότυπο, το οποίο θα πρέπει να είναι ελκυστικό, πρωτότυπο, λειτουργικό και αντιπροσωπευτικό. Γι’ αυτό σε κάθε εταιρεία που σκέφτεται να δημιουργήσει ένα νέο λογότυπο επισημαίνουμε τα κριτήρια που πιστεύουμε ότι το καθιστούν ικανό να αναδείξει την προσωπικότητά της.

Επαγγελματική κάρτα

Επιλέξτε το είδος της επαγγελματικής κάρτας που επιθυμείτε και διαφοροποιηθείτε από τους ανταγωνιστές σας. Σχεδιάζουμε την επαγγελματική σας κάρτα δίνοντάς της το ύφος που αρμόζει στην επιχείρησή σας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον σχεδιασμό αλλά και στην ποιότητα της εκτύπωσης και σας βοηθάμε με την επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων και ειδικών χαρτιών, προτείνοντάς σας μια ευρεία γκάμα τεχνικών παραγωγής.

Κατάλογος - Menu

Δημιουργούμε καταλόγους για εστιατόρια, café, bar, ξενοδοχεία ή beach bar με στόχο την παρουσίαση των προϊόντων τους με ιδιαίτερη κομψότητα και λειτουργικότητα. Ο κατάλογος απαιτεί μεγάλη προσοχή στο σχεδιασμό του, καθώς είναι η πρώτη επαφή που έχει ο πελάτης με την επιχείρησή σας. Στόχος μας είναι να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γι’αυτό και δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στα υλικά εκτύπωσης και στην ποιότητα κατασκευής.

Έντυπα - Χάρτινα προϊόντα

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και εκτύπωση επιπρόσθετων μέσων προβολής και προώθησης των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών της επιχείρησής σας όπως συσκευασίες, διαφημιστικά φυλλάδια, αυτοκόλλητα, εταιρικά/ξενοδοχειακά έντυπα, folders, αφίσες, ημερολόγια-ατζέντες, επιστολόχαρτα, φάκελοι, banners και χάρτινα προϊόντα ξενοδοχείων & εστίασης (σουπλά, σουβέρ, φάκελοι για μαχαιροπίρουνα κ.ά).

“Οι άνθρωποι τέινουν να θυμούνται πιο εύκολα εικόνες παρά ονόματα. Γι’αυτό, η εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας πρέπει να δημιουργεί μια καλή πρώτη και με διάρκεια εντύπωση, ξεχωρίζοντάς σας από τον ανταγωνισμό και αποπνέοντας επαγγελματισμό και ποιότητα στους υποψήφιους πελάτες σας„

Οφέλη μιας ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας

Η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας έχει μεγάλη σημασία για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να χτίσει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας με τους πελάτες της. Αποτελεί μια σημαντική επένδυση η οποία θα σας αποφέρει κερδοφορία αν ακολουθήσετε μια σωστή εμπορική στρατηγική κατόπιν των χρήσιμων συμβουλών της εταιρείας μας. Από την δική μας πλευρά, επενδύουμε σε έναν ποιοτικό και σύγχρονο σχεδιασμό για την δημιουργία του δικού σας μοναδικού brand.