Στην Webfish δημιουργούμε την εταιρική σας ταυτότητα, τον καθρέφτη της επιχείρησης σας.

Ο σχεδιασμός μιας ισχυρής εταιρικής ταυτότητας αποτελεί για εμάς το πρώτο βήμα στην οικοδόμηση μιας καλής φήμης και ενός επαγγελματικού προφίλ για την επιχείρηση σας. Χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων, σχημάτων, φράσεων και ονομάτων, αποτυπώνουμε με αρμονικό τρόπο το ύφος και το αντικείμενο της εταιρείας σας στην ταυτότητα που θα σας αντιπροσωπεύει στην επικοινωνία με τους πελάτες σας.

Λογότυπο - Η καρδιά της Εταιρικής ταυτότητας

Στο επίκεντρο της εταιρικής ταυτότητας βρίσκεται το λογότυπο της επιχείρησής σας. Κάθε επικοινωνιακή ενέργεια στην οποία προβαίνετε για την επιχείρηση σας έχει ως κεντρικό της σημείο το λογότυπο, το οποίο αποτελεί ένα από τα καθοριστικά στοιχεία για την εικόνα που θα σχηματίσει κάποιος για εσάς. Γι’ αυτό σε κάθε εταιρεία που σκέφτεται να δημιουργήσει ένα νέο λογότυπο επισημαίνουμε τα κριτήρια που πιστεύουμε ότι το καθιστούν ικανό να αναδείξει την προσωπικότητα της. Δείτε δείγματα λογότυπων πελατών μας εδώ.

  • Ελκυστικό
  • Πρωτότυπο

Ιδανικό Logo

  • Αντιπροσωπευτικό
  • Λειτουργικό
Οι άνθρωποι τέινουν να θυμούνται πιο εύκολα εικόνες παρά ονόματα. Γι’αυτό, το λογότυπο της επιχείρησης σας πρέπει να δημιουργεί μια καλή πρώτη και με διάρκεια εντύπωση. Ένα εκλεπτυσμένο και ευφυές λογότυπο, σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και αποπνέει επαγγελματισμό και ποιότητα στους υποψήφιους πελάτες σας 
Λοιπές γραφιστικές υπηρεσίες

Αφού σχεδιάσουμε το λογότυπο, μπορούμε να επεκταθούμε στην υπόλοιπη εταιρική σας ταυτότητα.

  • Εισάγουμε το λογότυπο στην ιστοσελίδα ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης σας.

  • Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της επιγραφής/ταμπέλας σας, η οποία αποτελεί την “στέγη” της επιχείρησης σας.

  • Σχεδιάζουμε την επαγγελματική σας κάρτα, με σωστή εφαρμογή του λογότυπου σε αυτήν, δίνοντας της το ύφος που αρμόζει στην επιχείρηση σας. Δείτε πρωτότυπα δείγματα επαγγελματικών καρτών πελατών μας εδώ.

  • Δημιουργούμε καταλόγους – μενού για εστιατόρια, café, bar, ξενοδοχεία ή beach bar με στόχο την παρουσίαση και προβολή των προϊόντων τους με ιδιαίτερη κομψότητα και λειτουργικότητα. Ο κατάλογος απαιτεί μεγάλη προσοχή στο σχεδιασμό του και στην εκτύπωση του, καθώς είναι η πρώτη επαφή που έχει ο πελάτης με την επιχείρηση σας. Σαν εταιρεία επιθυμούμε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γι’αυτό και δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στα υλικά εκτύπωσης και στην ποιότητα κατασκευής. Δείτε πρωτότυπα δείγματα καταλόγων μας εδώ.

  • Κατόπιν αιτήματος, προχωράμε στον σχεδιασμό & εκτύπωση επιπρόσθετων μέσων προβολής και προώθησης των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών της επιχείρησης σας, όπως ημερολόγια-ατζέντες, αφίσες, ξενοδοχειακά έντυπα, folders, διαφημιστικά φυλλάδια, αυτοκόλλητα, επιστολόχαρτα, φάκελοι και χάρτινα προϊόντα ξενοδοχείων & εστίασης (σουπλά, σουβέρ, φάκελοι για μαχαιροπίρουνα κ.ά). Δείτε δείγματα από διάφορες κατηγορίες διαφημιστικών εντύπων και χάρτινων προϊόντων εδώ.