Η Webfish αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης ψηφιακής εποχής.

Η επανάσταση της Πληροφορικής έχει αλλάξει σημαντικά τον τρόπο ζωής και τις αγορές των πολιτών, επιφέροντας μια σειρά αλλαγών, που επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τις εμπορικές επιχειρήσεις. Έτσι αυτές που θα “επιβιώσουν” στον ανταγωνισμό είναι αυτές που στον παρόντα χρόνο θα κάνουν τις στρατηγικές επιλογές για την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στις πρακτικές τους. Το ηλεκτρονικό επιχειρείν (E-Business) αναφέρεται στην πραγματοποίηση επιχειρηματικών συναλλαγών μέσω του Internet και είναι η προσαρμογή του κλασικού επιχειρηματικού μοντέλου στη νέα ηλεκτρονική πραγματικότητα ή η ανάπτυξη ενός νέου επιχειρηματικού μοντέλου με αντικείμενο μόνο το Διαδίκτυο. Πώς όμως θα απλώσετε το παραγάδι σας σε έναν απέραντο ωκεανό;

Τα οφέλη του ηλεκτρονικού εμπορίου συνοπτικά
 • Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο σε καθημερινή βάση, δίνοντας την δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν όλες τις ώρες της ημέρας.

 • Διευρύνετε τον κύκλο εργασιών της επιχείρησης σας αλλά και το αγοραστικό σας κοινό, επεκτείνοντας τα γεωγραφικά όρια των συναλλαγών σας. 

 • Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που σας δίνει ένα e-shop, γίνεστε εξ ορισμού πιο ανταγωνιστικοί στον κλάδο σας εξελίσσοντας την επιχείρηση σας.

 • Προσφέρετε άμεσες και γρήγορες συναλλαγές, παρέχοντας άμεση κάλυψη στις ανάγκες των πελατών σας σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

“ Ο ορισμός του e-shop με λίγα λόγια: Πωλήσεις σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε και οποτεδήποτε… „
Μερικές από τις δυνατότητες που σας προσφέρουμε

Ακολουθώντας τα ίδια στάδια και επιθυμητά χαρακτηριστικά με την κατασκευή ιστοσελίδων, προσαρμόζουμε το e-shop στις ανάγκες σας.

 • Δίνουμε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα το προσωπικό σας στίγμα και χαρακτήρα. Έτσι φέρνετε τον πελάτη πιο κοντά δείχνοντας του ποιος είστε. Ένα εντυπωσιακό slideshow με επαγγελματικές φωτογραφίες στην αρχική σελίδα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος αποτελεί έναν πρώτο τρόπο προσέγγισης.

  “Το Διαδίκτυο είναι ψυχρό. Το να μεταδώσετε σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα την προσωπικότητα σας είναι πρόκληση.”

 • Αφιερώνουμε χρόνο στις λεπτομέρειες. Είναι πολύ σημαντικό το επαγγελματικό σας κατάστημα να δείχνει προσεγμένο και επαγγελματικό. Όταν ο πελάτης διαπιστώσει πως έχετε ξοδέψει κάποια χρήματα και χρόνο για το e-shop σας, αντιλαμβάνεται πως είστε πραγματικοί επαγγελματίες.

 • Δημιουργούμε μία λίστα στην κεντρική σελίδα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τα πιο δημοφιλή σας προϊόντα. Έχει αποδειχθεί πως μια τέτοια κίνηση βοηθάει στις πωλήσεις, από την στιγμή που ο πελάτης θα μπορεί να δει αμέσως τα πιο ”δυνατά” σας κομμάτια.

 • Δημιουργούμε και εισάγουμε για εσάς απεριόριστο αριθμό προϊόντων, κατανεμημένων σε κατηγορίες προς διευκόλυνση της αναζήτησης του πελάτη.

 • Κατά την περιγραφή ενός προϊόντος, προσπαθούμε να περιγράψουμε ένα προϊόν που πουλάτε όσο το δυνατόν καλύτερα (χρώματα-μεγέθη) και με όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορούμε (επισύναψη φωτογραφιών με τη μορφή gallery σε κάθε προϊόν και εφέ μεγέθυνσης εικόνας). Επίσης δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να υποβάλλουν την γνώμη τους σχετικά με το προϊόν που αγόρασαν στο παρελθόν. Οι θετικές κριτικές μπορούν να αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες για νέους αγοραστές.

  “Βάλτε τον εαυτό σας στην θέση του επισκέπτη. Τί ερωτήσεις μπορεί να έχει όταν σκέφτεται να αγοράσει το προϊόν; Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ερωτήσεις αυτές μέσα από την περιγραφή μας.”

 • Προσφέρουμε εναλλακτικούς τρόπους πληρωμών για τις παραγγελίες των πελατών σας όπως Αντικαταβολή, Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό, Πιστωτική κάρτα ή Paypal (με αξιόπιστες τεχνολογίες ασφάλειας).

 • Διασυνδέουμε το e-shop με το πρόγραμμα Google Analytics, μέσω του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε τους επισκέπτες σας σε καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση.

 • Δίνουμε την δυνατότητα για προαιρετική εγγραφή των πελατών του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, ώστε μελλοντικά να συνδέονται στο προσωπικό τους προφίλ και να βλέπουν το ιστορικό των παραγγελιών τους αλλά και να κάνουν πιο άμεσες αγορές αφού δεν θα ξαναχρειαστεί να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

 • Προσθέτουμε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα σελίδα blog-ιστολογίου μέσω του οποίου μπορείτε να σχολιάζετε τις νέες εξελίξεις στον χώρο. Με τον τρόπο αυτό δείχνετε στους πελάτες σας ότι παραμένετε ενημερωμένοι συνεχώς για τον τομέα δραστηριότητας σας αλλά έρχεστε και σε επαφή με αυτούς μέσω απαντήσεων σε σχόλια και πιθανά ερωτήματα τους.

 • Παρέχουμε την δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω ειδικής φόρμας επικοινωνίας για επίλυση από εσάς τυχόν τους αποριών. Επίσης με την πρόσθετη υπηρεσία Newsletter, οι χρήστες μπορούν να κάνουν εγγραφή μέσω του e-mail τους ώστε να τους ενημερώνετε μελλοντικά για νέα προϊόντα και προσφορές του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του e-shop

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αποτελεί την διαδικτυακή σας επιχείρηση. Ως ιδιοκτήτης, κατόπιν μιας στοιχειώδους εκπαίδευσης από εμάς, μπορείτε να έχετε την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης χωρίς να δυσκολεύεστε με την χρήση του. Έτσι θα μπορείτε να προσθέτετε, να επεξεργάζεστε και να ενημερώνετε το περιεχόμενο του ανά πάσα ώρα και στιγμή θελήσετε εσείς. Αν δεν νιώθετε ασφαλείς με αυτό, η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει πλήρως την τακτική ενημέρωση του e-shop σας (νέες τιμές, προϊόντα, φωτογραφίες, άρθρα κλπ) κατόπιν ειδικής συμφωνίας. Μοναδική μας ικανοποίηση είναι να βγείτε κερδισμένοι από την επένδυση σας. Μόνο τότε κερδίζουμε και εμείς.