ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Απλώνοντας το παραγάδι σας

“Σχεδιασμός και κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων με λειτουργίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης ψηφιακής εποχής„

Η κατασκευή e-shop έχει αλλάξει σημαντικά τον τρόπο ζωής και τις αγορές των πολιτών, επιφέροντας μια σειρά αλλαγών που επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τις εμπορικές επιχειρήσεις. Έτσι αυτές που θα “επιβιώσουν” στον ανταγωνισμό είναι αυτές που στον παρόντα χρόνο θα κάνουν τις στρατηγικές επιλογές για την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στις συναλλαγές τους.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο σε καθημερινή βάση, δίνοντας την δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν όλες τις ώρες της ημέρας. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που σας προσφέρει, γίνεστε εξ ορισμού πιο ανταγωνιστικοί στον κλάδο σας εξελίσσοντας την επιχείρησή σας. Διευρύνετε τον κύκλο εργασιών σας αλλά και το αγοραστικό σας κοινό, επεκτείνοντας τα γεωγραφικά όρια των συναλλαγών σας. Πώς όμως θα απλώσετε το παραγάδι σας στον απέραντο ωκεανό του διαδικτύου;

Τα στάδια που ακολουθούμε

Έρευνα

Βασικό μας μέλημα είναι να κάνουμε τις επιθυμίες σας πράξη. Αφού συζητήσουμε για την κατασκευή e-shop ανάλογα με το είδος της επιχείρησής σας και τα προϊόντα σας, συμπληρώνουμε μαζί ένα ειδικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο ώστε να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Κατόπιν συνεννόησης, προχωράμε στην κατοχύρωση του ονόματος του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (domain name), της “διεύθυνσής” σας δηλαδή στο διαδίκτυο.

Προσχέδιο

Υλοποιούμε οπτικά τις προτάσεις μας σχεδιάζοντας την δομή και τα εικαστικά του διαδικτυακού σας τόπου. Ακολουθούμε μοντέρνες και ελκυστικές γραμμές, παρέχοντάς σας ένα “φρέσκο” αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις τελευταίες τάσεις του web design. Συζητάμε το προσχέδιο μαζί σας και προχωράμε σταδιακά στην τελική σας επιλογή. Φροντίζουμε ώστε ο γραφιστικός σχεδιασμός να “συνεργάζεται” πλήρως με τις λειτουργίες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Ανάπτυξη

Προχωρούμε στην συγκέντρωση του απαραίτητου υλικού και στην ανάπτυξη των λειτουργιών του καταστήματος, προσθέτοντας τα προϊόντα σας και υλοποιώντας την διασύνδεση με το τραπεζικό σύστημα της επιλογής σας. Προσπαθούμε η κατασκευή e-shop να τηρεί την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στα γραφικά, την πληροφόρηση και την χρηστικότητα, ώστε ο ιστότοπός σας να έχει μια άρτια λειτουργία και αποδοτικότητα.

Φιλοξενία

Τελευταίο στάδιο είναι η φιλοξενία του διαδικτυακού σας τόπου σε δικό μας αξιόπιστο και ασφαλή server, προσφέροντάς σας ένα πλήθος υπηρεσιών όπως πολλαπλούς λογαριασμoύς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail accounts) και υπηρεσία backup των δεδομένων σας για επιπλέον ασφάλεια. Κατόπιν όλων των απαραίτητων ελέγχων για αποφυγή σφαλμάτων, το παραγάδι σας είναι έτοιμο να απλωθεί στον ωκεανό του διαδικτύου!

“Η βασική φιλοδοξία της εταιρείας μας είναι να ικανοποιήσουμε πλήρως τις ανάγκες σας και να σας εξασφαλίσουμε μια επιτυχημένη ηλεκτρονική παρουσία στο διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, παρέχουμε σε κάθε ηλεκτρονικό μας κατάστημα ένα σύνολο λειτουργιών που εμείς θεωρούμε σημαντικό και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό„

Επιθυμητά χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου e-shop

Responsive design

Η κατασκευή e-shop γίνεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται σωστά σε όλες τις οθόνες Η/Υ και σε σύγχρονες κινητές συσκευές όπως tablets και smartphones.

SEO friendly design

Σε κάθε e-shop που αναλαμβάνουμε εφαρμόζουμε κάποιες βασικές ενέργειες SEO (Search Engine Optimization) για να έχει από την αρχή τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Έμφαση στην ταχύτητα φόρτωσης

Η ταχύτητα φόρτωσης του e-shop είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος της διαδικτυακής σας παρουσίας και αυξάνει κατά μεγάλο βαθμό την ικανοποίηση των χρηστών της.

Απεριόριστα προϊόντα

Εύκολη και γρήγορη προσθήκη προϊόντων, κατηγοριών, υποκατηγοριών καθώς και γραπτών κειμένων στις υποσελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Εξειδικευμένα φίλτρα

Δυνατότητα επιλογής πολλαπλών φίλτρων, για την άμεση εύρεση προϊόντων με βάση ορισμένα κριτήρια όπως χρώμα, μέγεθος, μάρκα, εύρος τιμής κ.ά.

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής

Παρουσίαση εναλλακτικών τρόπων πληρωμής για τις παραγγελίες των πελατών σας όπως αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή paypal κ.ά.

Υπολογισμός μεταφορικών

Υπολογισμός των μεταφορικών με βάση το συνολικό βάρος της παραγγελίας του πελάτη, την διεύθυνση αποστολής ή τις κατηγορίες των προϊόντων ανάλογα με τον όγκο τους.

Εκπτώσεις

Άμεση εφαρμογή ή προγραμματισμός μαζικών εκπτώσεων σε κατηγορίες ή υποκατηγορίες προϊόντων και χρήση εκπτωτικών κουπονιών για προωθητικές ενέργειες.

Προαιρετική εγγραφή

Δυνατότητα για προαιρετική εγγραφή των πελατών του e-shop, ώστε μελλοντικά να κάνουν πιο άμεσες αγορές αφού δεν θα ξαναχρειαστεί να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Newsletter

Mε την υπηρεσία Newsletter οι χρήστες μπορούν να κάνουν εγγραφή μέσω του e-mail τους ώστε να τους ενημερώνετε μελλοντικά για νέα προϊόντα και προσφορές του e-shop.

Διασύνδεση με ERP

Διασύνδεση του e-shop με εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης, εισαγωγή και ενημέρωση προϊόντων/κατηγοριών από το ηλεκτρονικό κατάστημα στην εφαρμογή και το αντίστροφο.

Διασύνδεση με Skroutz/BestPrice

Σωστή διασύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με τα πιο γνωστά marketplaces όπως Skroutz και BestPrice, ώστε να επιτευχθεί σταδιακή αύξηση των πωλήσεών σας.

Διασύνδεση με τα Social Media της επιλογής σας

Είναι πολύ σημαντική η διασύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς αυξάνεται η επισκεψιμότητά του και γίνεται σταδιακά πιο δημοφιλές.

Google Analytics

Δημιουργία λογαριασμού στο Google Analytics για συλλογή και ανάλυση δεδομένων σχετικά με την επισκεψιμότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος κατόπιν της μεταξύ τους διασύνδεσης.

Υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του e-shop

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αποτελεί την διαδικτυακή σας επιχείρηση. Ως ιδιοκτήτης, κατόπιν μιας στοιχειώδους εκπαίδευσης από εμάς, μπορείτε να έχετε την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης χωρίς να δυσκολεύεστε με την χρήση του. Έτσι θα μπορείτε να προσθέτετε, να επεξεργάζεστε και να ενημερώνετε το περιεχόμενό του ανά πάσα ώρα και στιγμή θελήσετε εσείς. Αν δεν νιώθετε ασφαλείς με αυτό, η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει πλήρως την τακτική ενημέρωση του e-shop σας (νέες τιμές, προϊόντα, φωτογραφίες κλπ) κατόπιν ειδικής συμφωνίας. Μοναδική μας ικανοποίηση είναι να βγείτε κερδισμένοι από την επένδυσή σας. Μόνο τότε κερδίζουμε και εμείς.

Ενδεικτικά E-shops μας

κατασκευή e-shop ρούχων - ενδυμάτων Sarantidis The Corner Shop

Sarantidis “The Corner Shop”

Σχεδιασμός και κατασκευή e-shop για το κατάστημα ενδυμάτων Sarantidis “The Corner Shop” στο Βαθύ της Σάμου.
κατασκευή e-shop Gifts On Top

Gifts On Top

Σχεδιασμός και κατασκευή e-shop για την ηλεκτρονική επιχείρηση Gifts On Top στην Αθήνα.
κατασκευή e-shop S-Power

S-Power

Σχεδιασμός και κατασκευή e-shop για το κατάστημα τεχνολογίας S-Power στο Βαθύ της Σάμου.