ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Ετοιμάζοντας το δόλωμά σας

“Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας„

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας είναι το δόλωμά σας στον ωκεανό του διαδικτύου και αποτελεί την πρώτη εντύπωση στους πιθανούς πελάτες σας. Γι’ αυτό πρέπει να είναι καλαίσθητη, περιεκτική και λειτουργική. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων αποτελεί μια επένδυση με πολλαπλά οφέλη, η οποία μπορεί να σας αποφέρει πολλαπλάσια κέρδη του αρχικού της κόστους. Ανεξαρτήτως του μεγέθους της κάθε ιστοσελίδας, αποτελεί το βασικό σας εργαλείο στη σύγχρονη ηλεκτρονική εποχή και βοηθάει την επιχείρησή σας να εξελιχθεί.

Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες με πολλαπλές λειτουργίες και δυνατότητα άμεσης ανανέωσης του το περιεχομένου τους, καθώς δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας από τον ιδιοκτήτη τους μέσω προγράμματος διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System). Το περιεχόμενό τους δηλαδή είναι διαδραστικό και επιτρέπει την συνεχή ενσωμάτωση νέων δυναμικών χαρακτηριστικών.

Τα στάδια που ακολουθούμε

Έρευνα

Βασικό μας μέλημα είναι να κάνουμε τις επιθυμίες σας πράξη. Γι΄αυτό τις ακούμε προσεκτικά αναλύοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Στην συνέχεια ερευνούμε την παρουσία των ανταγωνιστών σας στο διαδίκτυο και προτείνουμε την ιδανική λύση για εσάς. Κατόπιν συζήτησης, προχωράμε στην κατοχύρωση του ονόματος της ιστοσελίδας σας (domain name), της “διεύθυνσής” σας δηλαδή στο διαδίκτυο.

Προσχέδιο

Υλοποιούμε οπτικά τις προτάσεις μας σχεδιάζοντας την δομή και τα εικαστικά του διαδικτυακού σας τόπου. Ακολουθούμε μοντέρνες και ελκυστικές γραμμές, παρέχοντάς σας ένα “φρέσκο” αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις τελευταίες τάσεις του web design. Συζητάμε το προσχέδιο μαζί σας και προχωράμε σταδιακά στην τελική σας επιλογή. Φροντίζουμε ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι σύγχρονη και να μην χρειαστεί αλλαγές στο προσεχές μέλλον.

Ανάπτυξη

Με γνώμονα την εικαστική σχεδίαση, προχωρούμε στην συγκέντρωση του απαραίτητου υλικού και στην ανάπτυξη του περιεχομένου, το οποίο φροντίζουμε να είναι αναλυτικό και ξεκάθαρο χωρίς να κουράζει τον τελικό επισκέπτη. Προσπαθούμε ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων να τηρεί την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στα γραφικά, την πληροφόρηση και την χρηστικότητα, ώστε ο ιστότοπός σας να έχει μια άρτια λειτουργία και αποδοτικότητα.

Φιλοξενία

Τελευταίο στάδιο είναι η φιλοξενία του διαδικτυακού σας τόπου σε δικό μας αξιόπιστο και ασφαλή server, προσφέροντάς σας ένα πλήθος υπηρεσιών όπως πολλαπλούς λογαριασμoύς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail accounts) και υπηρεσία backup των δεδομένων σας για επιπλέον ασφάλεια. Το δόλωμά σας λοιπόν είναι έτοιμο προς ανάρτηση στον ωκεανό του διαδικτύου!

“Η βασική φιλοδοξία της εταιρείας μας είναι να ικανοποιήσουμε πλήρως τις ανάγκες σας και να σας εξασφαλίσουμε μια επιτυχημένη ηλεκτρονική παρουσία στο διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, παρέχουμε σε κάθε ιστοσελίδα μας ένα σύνολο λειτουργιών που εμείς θεωρούμε σημαντικό και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό„

Επιθυμητά χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης ιστοσελίδας

Responsive design

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων γίνεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσαρμόζονται και να ανταποκρίνονται σωστά σε όλες τις οθόνες Η/Υ και σε σύγχρονες κινητές συσκευές όπως tablets και smartphones.

SEO friendly design

Σε κάθε ιστοσελίδα που αναλαμβάνουμε εφαρμόζουμε κάποιες βασικές ενέργειες SEO (Search Engine Optimization) για να έχει από την αρχή τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Έμφαση στην ταχύτητα φόρτωσης

Η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος της διαδικτυακής σας παρουσίας και αυξάνει κατά μεγάλο βαθμό την ικανοποίηση των χρηστών της.

Πολυγλωσσική υποστήριξη

Η επένδυση σε μία πολύγλωσση ιστοσελίδα θα συμβάλλει στην πρόσβασή της από μη ελληνόφωνους χρήστες του διαδικτύου και στην παγκόσμια προβολή της επιχείρησής σας.

Διασύνδεση με τα Social Media της επιλογής σας

Είναι πολύ σημαντική η διασύνδεση της ιστοσελίδας με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς αυξάνεται η επισκεψιμότητά της και γίνεται σταδιακά πιο δημοφιλής.

Google Analytics

Δημιουργία λογαριασμού στο Google Analytics για συλλογή και ανάλυση δεδομένων σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας κατόπιν της μεταξύ τους διασύνδεσης.

Προαιρετικές λειτουργίες για ξενοδοχειακές ιστοσελίδες

Online Booking

Αυτή η υπηρεσία απευθύνεται κυρίως σε ξενοδοχεία, βίλες, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή γραφεία ενοικίασης οχημάτων και δίνει την δυνατότητα ενσωμάτωσης στην ιστοσελίδα συστήματος online κρατήσεων. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες που επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο, μπορούν να δουν τιμές ή προσφορές για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και να κάνουν απευθείας online κράτηση χωρίς να χρειαστεί ενδιάμεση επικοινωνία.  Μέσω του συστήματος αυτού, δίνεται η δυνατότητα πλήρους διαχείρισης χωρίς την εξάρτηση και το κόστος τρίτων.

PMS-Channel Manager

Διαχειριστείτε εύκολα & γρήγορα το κατάλυμά σας από οποιοδήποτε σημείο μέσω ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης με δυνατότητα ενεργού πλάνου, πελατολογίου, τιμοκαταλόγων, λογαριασμών κ.ά. Προβείτε σε αυτόματη ενημέρωση των κρατήσεων, της διαθεσιμότητας και των τιμών σας σε πολλαπλά κανάλια μέσω της υπηρεσίας Channel Manager. Η ενιαία διαχείριση της online διαθεσιμότητας σε πολλαπλά κανάλια διασύνδεσης (όπως booking, expedia, airbnb κ.ά) σας οδηγεί σε αποφυγή σφαλμάτων και διπλοκρατήσεων.

Υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας

Η εταιρεία μας δεν αρκείται μόνο στην σωστή και έγκυρη παροχή υπηρεσιών. Γι’αυτό παραμένουμε δίπλα σας μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και αναλαμβάνουμε να σας εκπαιδεύσουμε στον τρόπο επεξεργασίας και ανανέωσης του περιεχομένου της. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να το κάνετε εσείς αυτό, μπορείτε να μας αναθέσετε την πλήρη διαχείριση του ιστοχώρου σας με εγγύηση καλής λειτουργίας, για όσο διάστημα επιθυμείτε. Μοναδική σας υποχρέωση θα είναι η αποστολή των δεδομένων (κείμενα, φωτογραφίες, άρθρα κλπ) που θέλετε να αναρτηθούν, σε εμάς. Απώτερος στόχος μας είναι το χτίσιμο μια καλής, μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και επικοινωνίας με τους πελάτες μας.

Ενδεικτικές Ιστοσελίδες μας

κατασκευή ιστοσελίδας Grand View Villas

Grand View Villas

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας για το συγκρότημα βιλών Grand View Villas στο Βαθύ της Σάμου.
κατασκευή ιστοσελίδας ARCH-INTERACT

ARCH-INTERACT

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας για το αρχιτεκτονικό γραφείο ARCH-INTERACT στην Αθήνα.
κατασκευή ιστοσελίδας Penny Luxury Apartments

Penny Luxury Apartments

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας για τα πολυτελή διαμερίσματα Penny Luxury Apartments στο Κοκκάρι της Σάμου.