Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί την βασική δραστηριότητα της Webfish.

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας είναι το δόλωμα σας στον ωκεανό του Διαδικτύου και αποτελεί την πρώτη εντύπωση στους πιθανούς πελάτες σας. Γι’αυτό πρέπει να είναι καλαίσθητη, περιεκτική και λειτουργική. Είναι μια επένδυση με πολλαπλά οφέλη, η οποία μπορεί να σας αποφέρει πολλαπλάσια κέρδη του αρχικού της κόστους. Ανεξαρτήτως του μεγέθους της, αποτελεί το βασικό σας εργαλείο στην σύγχρονη ηλεκτρονική εποχή και βοηθάει την επιχείρηση σας να εξελιχθεί.

Στατική (HTML) ή Δυναμική (CMS) ιστοσελίδα; Τί να διαλέξω;

Οι ιστοσελίδες διαχωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, τις στατικές ( HTML – static websites) και τις δυναμικές ( CMS – dynamic websites). Με τον όρο στατικές εννοούμε τις ιστοσελίδες με σταθερό και συγκεκριμένο περιεχόμενο, οι οποίες μπορούν να περιέχουν εκτενείς πληροφορίες (κείμενα, γραφικά, εικόνες κ.ά) αλλά δεν μπορούν να τροποποιούνται εύκολα και συχνά από τον χρήστη παρά μόνο από τον κατασκευαστή-προγραμματιστή τους. Είναι κατάλληλες για την απλή ηλεκτρονική σας προβολή και σας δίνουν την δυνατότητα μιας γενικής παρουσίασης της επιχείρησης σας με χαμηλό κόστος. Αντίθετα, οι δυναμικές ιστοσελίδες προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες και μπορούν να ανανεώνουν άμεσα το περιεχόμενο τους, καθώς δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης από τον ιδιοκτήτη τους μέσω ενός προγράμματος διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System). Το περιεχόμενο τους δηλαδή είναι διαδραστικό και επιτρέπει την συνεχή ενσωμάτωση νέων δυναμικών χαρακτηριστικών. Φυσικά το κόστος τους είναι υψηλότερο και η τελική επιλογή εξαρτάται από τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Τα στάδια που ακολουθούμε

Έρευνα

study-icon

Βασικό μας μέλημα είναι να κάνουμε τις επιθυμίες σας πράξη. Γι΄αυτό τις ακούμε προσεκτικά αναλύοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Στην συνέχεια ερευνούμε την παρουσία των ανταγωνιστών σας στο διαδίκτυο και προτείνουμε την ιδανική λύση για εσάς. Κατόπιν συζήτησης, προχωράμε στην κατοχύρωση του ονόματος της ιστοσελίδας σας (domain name), της “διεύθυνσης” σας δηλαδή στο διαδίκτυο.

Προσχέδιο

design-icon

Υλοποιούμε οπτικά τις προτάσεις μας σχεδιάζοντας την δομή και τα εικαστικά του δικτυακού σας τόπου. Ακολουθούμε μοντέρνες και ελκυστικές γραμμές, παρέχοντας σας ένα “φρέσκο” αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις τελευταίες τάσεις του web design. Συζητάμε το προσχέδιο μαζί σας και προχωράμε σταδιακά στην τελική σας επιλογή. Φροντίζουμε ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι σύγχρονη και να αργήσει να χρειαστεί αλλαγή.

Ανάπτυξη

code-icon

Με γνώμονα την εικαστική σχεδίαση, προχωρούμε στην συγκέντρωση του απαραίτητου υλικού και στην ανάπτυξη του περιεχομένου, το οποίο φροντίζουμε να είναι αναλυτικό και ξεκάθαρο χωρίς να κουράζει τον τελικό επισκέπτη. Προσπαθούμε να τηρήσουμε την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στα γραφικά, την πληροφόρηση και την χρηστικότητα, ώστε η ιστοσελίδα σας να έχει μια άρτια λειτουργία και αποδοτικότητα.

Φιλοξενία

hosting-icon

Τελευταίο στάδιο είναι η φιλοξενία του δικτυακού σας τόπου σε αξιόπιστους και ασφαλείς servers της επιλογής μας, οι οποίοι σας προσφέρουν ένα πλήθος υπηρεσιών όπως πολλαπλούς λογαριασμoύς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail accounts), πλήρη υποστήριξη μέσω chat και τηλεφώνου και υπηρεσία backup των δεδομένων σας για επιπλέον ασφάλεια. Το δόλωμα σας λοιπόν είναι έτοιμο προς ανάρτηση στον ωκεανό…!

Επιθυμητά χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης ιστοσελίδας
“ Η βασική φιλοδοξία της εταιρείας μας είναι να ικανοποιήσουμε πλήρως τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να σας εξασφαλίσουμε μια επιτυχημένη ηλεκτρονική παρουσία στο διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, παρέχουμε σε κάθε ιστοσελίδα μας ένα σύνολο λειτουργιών που εμείς θεωρούμε σημαντικές και θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό „
 • Responsive design

  Η ιστοσελίδα σχεδιάζεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται σωστά σε όλες τις οθόνες Η/Υ και σε σύγχρονες συσκευές όπως tablets και οθόνες σύγχρονων κινητών smartphones.

 • Πολυγλωσσική υποστήριξη

  Η επένδυση σε μία πολύγλωσση ιστοσελίδα θα συμβάλλει στην πρόσβαση της από μη ελληνόφωνους χρήστες του διαδικτύου και στην παγκόσμια προβολή της επιχείρησης σας.

 • Διασύνδεση με τα Social Media της επιλογής σας

  Είναι πολύ σημαντική η διασύνδεση της ιστοσελίδας με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αφενός γιατί αυξάνεται η επισκεψιμότητα σας και αφετέρου γιατί δημιουργείται μια ομάδα “φίλων” κάνοντας πιο δημοφιλή την ιστοσελίδα σας.

 • SEO friendly design

  Σε κάθε ιστοσελίδα που αναλαμβάνουμε εφαρμόζουμε κάποιες βασικές ενέργειες SEO (Search Engine Optimization) για να έχει από την αρχή τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

 • Έμφαση στην ταχύτητα φόρτωσης

  Η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος της διαδικτυακής σας παρουσίας και αυξάνει κατά μεγάλο βαθμό την ικανοποίηση των χρηστών της.

 • Συμβατότητα με τους σημαντικότερους Browsers

  Μια ποιοτική ιστοσελίδα πρέπει να λειτουργεί σε όλους τους κοινούς περιηγητές διαδικτύου (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Internet Explorer, Opera) και λειτουργικά συστήματα (Windows, Mac OS, Linux) και να εμφανίζεται σε όλους τους περιηγητές ακριβώς η ίδια.

Προαιρετικές λειτουργίες
 • Online Booking

  Αυτή η υπηρεσία μας απευθύνεται κυρίως σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή γραφεία ενοικίασης οχημάτων και δίνει την δυνατότητα ενσωμάτωσης στην ιστοσελίδα συστήματος online κρατήσεων. Με τον τρόπο αυτό, οι υποψήφιοι πελάτες που επισκέπτονται τον δικτυακό τόπο, μπορούν να δουν τιμές ή προσφορές για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και να κάνουν απευθείας online κράτηση χωρίς να χρειαστεί ενδιάμεση επικοινωνία.  Μέσω του συστήματος αυτού, μειώνονται οι υψηλές προμήθειες προς τρίτα websites που παρέχουν παρόμοιας λειτουργίας κρατήσεις και δίνεται η δυνατότητα πλήρους διαχείρισης χωρίς την εξάρτηση και το κόστος τρίτων.

 • Virtual Tour

  Η εικονική περιήγηση (virtual tour) αποτελεί μια σύγχρονη τεχνική που αποδίδει σφαιρικότητα και τρισδιάστατη άποψη ενός χώρου και αποβλέπει στην μεταφορά του χρήστη σε ένα περιβάλλον, είτε εσωτερικό είτε εξωτερικό, απλά και μόνο μέσω της ενσωμάτωσης της στην ιστοσελίδα. Συνδυάζοντας αντικείμενα, πανοραμικές απεικονίσεις και ακουστικό υλικό, δημιουργούμε ένα εικονικό ταξίδι του χώρου που θα θέλατε να δει ο χρήστης του διαδικτύου πριν τον επισκεφθεί από κοντά. Έτσι μπορεί να περιηγηθεί μέσα στο χώρο σαν να είναι πραγματικά εκεί. Προτείνεται ιδιαίτερα για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, μουσεία και σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος.

Υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας

Η Εταιρεία μας δεν αρκείται μόνο στην σωστή και έγκυρη παροχή υπηρεσιών. Γι’αυτό παραμένουμε δίπλα σας μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και αναλαμβάνουμε να σας εκπαιδεύσουμε στον τρόπο επεξεργασίας και ανανέωσης του περιεχομένου της. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να το κάνετε εσείς αυτό, μπορείτε να μας αναθέσετε την πλήρη διαχείριση του ιστοχώρου σας με εγγύηση καλής λειτουργίας, για όσο διάστημα επιθυμείτε (αν επιλέξετε τη δημιουργία στατικής και όχι δυναμικής ιστοσελίδας, η συντήρηση και ανανέωση της γίνεται αποκλειστικά και μόνο από εμάς). Μοναδική σας υποχρέωση θα είναι η αποστολή των δεδομένων (κείμενα, φωτογραφίες, άρθρα κλπ) που θέλετε να αναρτηθούν, σε εμάς. Απώτερος στόχος μας είναι το χτίσιμο μια καλής, μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και επικοινωνίας με τους πελάτες μας.