ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Η/Υ

“Ψαρεύοντας” με λειτουργικά μέσα

“Στην Webfish παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη υπολογιστών σε ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις„

Η εταιρεία μας δεν περιορίζεται μόνο στις υπηρεσίες της ηλεκτρονικής και έντυπης προβολής σας. Είτε προβάλλεστε στο διαδίκτυο είτε όχι, σας παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη υπολογιστών, διευκολύνοντας την καθημερινότητά σας χωρίς προβλήματα και δυσλειτουργίες στο υλικό και στο λογισμικό τους μέρος.

Υποστήριξη Η/Υ

Πολλές φορές θα έχετε παρατηρήσει τον υπολογιστή σας να είναι αργός, να κολλάει, να αργεί να ανοίξει ή να κλείνει χωρίς την θέλησή σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, κάνουμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους στο υλικό και στο λογισμικό του υπολογιστή σας ώστε να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα που προκαλεί την δυσλειτουργία του. Ενημερώνουμε το λειτουργικό σύστημα και το πρόγραμμα προστασίας (anti-virus), ώστε να βελτιστοποιήσουμε στο έπακρο την ταχύτητα απόκρισης του υπολογιστή σας και την ασφάλειά σας κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο.

Επισκευή Laptop

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την ραγισμένη ή σπασμένη οθόνη του laptop σας με καινούργια. Κάποιες από τις κλασικές περιπτώσεις όπου συνήθως απαιτείται αντικατάσταση είναι η εμφάνιση/έλλειψη γραμμών στην οθόνη, τα ξεθωριασμένα χρώματα και η σκοτεινή ή “νεκρή” οθόνη.

Μενού